Hjem - Om oss - Tjenester - Kontakt oss

Om Skandinaviske Renhold as

Skandinaviske Renhold as har mer enn 20 års erfaring i å levere renholds- og kantinetjenester til både noen av de største og noen de minste bedrifter i vårt område.

Vi har bred erfaring innen alle typer renhold.

Vår målsetting er å levere gode renholdstjenester i nært samarbeid med våre kunder år etter år.
Vi er stolte av og kunne si, at vi bruker veldig lite penger på markedsføring, fordi våre eksisterende kunder anbefaler oss videre. Vi har meget gode referanser hos vår kunder.
 
De viktigste ressursene vi har, er våre renholdere. Derfor bruker vi mye tid på å finne de rette personene som liker og drive med renhold og som våre kunder trives med. 
 
Vi prioritere arbeidsmiljø høyt.  Dette betyr:  HMS, Verneombud, lønns og arbeidsforhold som oppfyller alle krav fra arbeidstilsynet.  
At vi bruker bare miljøvenlige og allergi testet rengjørinsprodukter. Vi skaffer våre kunder datablad på disse. For datablad på renholdsprodukter vi benytter trykk her! Se hvor "grønne renholds tips til deg" på kontakt side
Ønsker du "svanemerket" renholdsprodukter eller er bedriften Miljøfyrtårn tilrettelegger vi selvfølgelig dette til ditt renhold.
 
Vi bruker nye og effektive metoder for renhold, og sørger for at våre ansatte til enhver tid er oppdatert på disse.
Vi er totalleverandør av plast, papir og såpe til våre kunder (til engross priser)
 
Skandinaviske Renhold as har ikke som mål å bli et stort renholdsfirma, men vi har som mål, at alle vore kunder får personlig oppfølging og ser på oss som en pålitelig og stabil samarbeidspartner år etter år.

Våre inspektører besøker alle våre kunder hver 6. uke for å sikre kontinuiteten og kvaliteten.

Vi følger opp!

For kunde referanser, ta gjerne kontakt med oss!.

 

Skandinaviske-Renhold as 
Tel. 93029329